Wsparcie fundacji

Zapraszamy Państwa do współpracy i zachęcamy do wsparcia naszych projektów w formie darowizny na cele statutowe Fundacji.

W zamian za wsparcie oferujemy promowanie Państwa na naszych materiałach drukowanych, w mediach, prasie oraz na naszej stronie internetowej. Osoby lub firmy, które zdecydują się wesprzeć finansowo naszą działalność mogą ponadto odliczyć darowiznę od podstawy opodatkowania.
Na 2014 rok zaplanowaliśmy różnorodne, ambitne i atrakcyjne przedsięwzięcia z wielu dziedzin kultury i sztuki. Pragniemy, aby wszyscy chętni - w tym dzieci i osoby starsze - mieli dostęp do kultury organizowanej na wysokim poziomie. Nawiązaliśmy kontakty z wybitnymi artystami,  renomowanymi  instytucjami kultury oraz aktywnymi organizacjami.

Planowane przedsięwzięcia:

• Międzynarodowy festiwal „Barokowe Eksploracje 2014"
  • OperArt Festival
  • Pieniński Strój Ludowy: tradycja i współczesność
  • Festiwal Baśni i Bajki 2014
  • Kino Akademia

Więcej szczegółów na temat projektów (idea, program, zaangażowani artyści, strategia promocji etc.) pod numerem telefonu:  519 067 681

Fundację można wesprzeć wpłacając darowiznę na cele statutowe, ewentualnie na realizację konkretnego, wybranego projektu.

ZAPRASZAMY!

Fundacja Andrzeja Mańkowskiego – Szczawnica